Tanie opony do ciągnika, gdzie mogę kupić?
Tanie opony do ciągnika, gdzie mogę kupić?
Mam taki stary traktor, jestem do niego bardzo przywiązany. Co z tego jak już tego modelu nie produkują. Opony już prawie łyse, no do miasta z nim nie pojadę. Jednak po polu sobie świetnie radzi, tylko, że często dętki muszę wymieniać. Sąsiad mi dał dobrą radę, abym zobaczył, może w Nieżychowie w Serwisie KŻYHÓ https://noweopony.eu będą mieli. Że też nie pomyślałem o tym. Przy okazji jak byłem w tamtych stronach zajrzałem do nich. Opon to u nich dużo, ale czy do mojego traktora także tego nie byłem pewny. Jak tylko podałem nazwę to Pan Krzysztof się uśmiechnął i stwierdził, że oczywiście ma. Nie ja jedyny mam w okolicy taki traktor. No cóż ucieszyłem się. Duży ten warsztat i ludzie z całej okolicy przyjeżdżają po opony nie tylko nowe ale także używane.
Re: Tanie opony do ciągnika, gdzie mogę kupić?
Mogę to potwierdzić jak ktoś potrzebuje opony do ciągnika, maszyny rolniczej, samochodu ciężarowego. Można by dużo wymieniać. Jedno to jest sprawdzone przeze mnie ten Zaklad Handlowo-usługowy Kżyhó to sie specjalizuje w ogumieniu. Mogę uspokoić tych wszystkich właścicieli nietypowych pojazdow że w Nieżychowie na pewno u Pana Krzysztofa znajdą co potrzebują, a przy okazji może i naprawią opone lub przywiozą felgi do wyprostowania. W tym serwisie to zgrzewają opony na gorąco. Wszystko jest zawsze staranie wykonane, ceny są korzystne dla klientów. Dobry do nich dojazd, na miejscu też mają duży plac manewrowy. Firma typowo przygotowana dla dużych i małych pojazdów. Jak ktoś nie chce nowej to może sobie używaną kupić i też bedzie zadowolony. Polecam ten serwis Kżyhó, sam jeżdzę, mam taki paskudny dojazd do domu, że często gumę łapię.