Gdzie znaleźć dobrą kancelarię prawną w Złotowie?
Gdzie znaleźć dobrą kancelarię prawną w Złotowie?
Nie sądziłem nigdy, że kiedykolwiek będę musiał skorzystać z porady prawnika w Złotowie. Odziedziczyłem spadek w postaci długu, musiałem teraz podjąć stosowne kroki i zwrócić się do kancelarii radcy prawnego. Sam nie umiałbym napisać odpowiednich pism do sądu. Zdecydowałem, że udam się do kancelarii prawnej Pani Anny Chabiera https://radca-chabiera.pl/. Dobrze trafiłem ten prawnik ze Złotowa doskonale się orientuje we wszystkich przepisach. Widać, że zamawia jakieś materiały prawne, aby być na bieżąco we wszystkich tematach. To doświadczona kancelaria radcy prawnego. Bardzo miła obsługa a przede wszystkim mocno zaangażowana w sprawy swojego klienta. Gdy zadzwoniłem, aby umówić się na spotkanie do tej kancelarii, nie udało mi się uzyskać połączenia. Zaraz jednak dostałem odpowiedź sms, o której godzinie mogę się skontaktować. Od razu wiedziałem, że to porządny prawnik i nie pomyliłem się. Sprawę wygraliśmy nie zostałem obciążony długiem. Uczciwość, skrupulatność, doświadczenie, miła obsługa to najważniejsze sprawy. Dlatego polecam tą kancelarię radcy prawnego w Złotowie.