Salesforce w mojej firmie.
-
Tadeusz Wiśniewski
Salesforce w mojej firmie.
Chciałem, żeby moja firma osiągała jeszcze lepsze wyniki, postanowiłem więc wprowadzić u siebie nowoczesne rozwiązania technologiczne. Zadecydowałem o wykorzystaniu do tego celu platformy Salesforce. Jest sporo tych firm, zajmujących się tą tematyką. Ostatecznie zadecydowałem o skorzystaniu z usług Karpato z Wrocławia https://karpato.pl/. Firma konkretna, posiadająca bogatą wiedzę. Zamówiłem kompleksowe usługi, współpraca z nimi układała mi się znakomicie. Wdrożono mi wszystko, podwładni zostali odpowiednio przeszkoleni, ponadto w każdej chwili mogę liczyć na wsparcie. Cieszę się, że podjąłem działania w tym kierunku, żeby mój biznes się lepiej rozwijał. Pierwsze efekty już są. Karpato okazało się bardzo dobrym partnerem do wprowadzenia u mnie tej metody. Zadowolony jestem z ich usług. Łatwiej mogę się komunikować teraz z moimi klientami. Dziękuje pracownikom z Wrocławia za bardzo szybką realizacje mojego zlecenia. Jesteście profesjonalistami w tej dziedzinie. Wszystkim polecam ich usługi.