Kto stouje suchy lód do czyszczenia i oferuje usługi ?

Czyszczenie maszyn, urządzeń, elewacji i wiele innych.
Walerian

Kto stouje suchy lód do czyszczenia i oferuje usługi ?

Post autor: Walerian » śr lis 06, 2019 6:40 pm

Że suchy lód potrafi czyścić różne powierzchnie, to wiem. Lecz, że tak skutecznie to dopiero przekonałem się jak zamówiłem usługi firmy MBC https://e-mbc.com/suchy-lod-2/. Mieli wyczyścić w naszej firmie elewacje biurowca, wykorzystano właśnie do tego suchy lód. Świetna sprawa, na dodatek chroni środowisko naturalne, ponieważ nie używają tutaj w ogóle żadnych środków chemicznych. Tak szybko i sprawnie im ta praca szła. jestem zadowolony, że zadecydowałem o tym, żeby wypróbować tą innowacyjność. Z elewacją poradził sobie lód bardzo dobrze, a podobno czyści także maszyny i urządzenia z każdego zabrudzenia. Takich zanieczyszczeń jak smary, rdza. Najważniejsze jest to, że dociera do świadomości wielu osób, by zacząć chronić naszą planetę. Pomysł zastosowania suchego lodu jako środka czyszczącego jest super. Firma MBC bardzo dobrze wykonuje swoje usługi. Polecam, aby wszyscy się zainteresowali tym.

Ignacy

Re: Kto stosuje suchy lód do czyszczenia i oferuje usługi ?

Post autor: Ignacy » wt lis 12, 2019 8:03 pm

Ta firma MBC https://e-mbc.com/suchy-lod-2/ i jej oferta jest naprawdę spoko. Zgadzam się, że to bardzo dobra metoda, bez tej całej chemii. Niby granulki takie niewielkie a tyle potrafią zdziałać. Rdza usunięta z moich maszyn. Wszystko aż się świeci. W prywatnym domu wyczyszczono mi kostkę brukową i płytki na balkonach i tarasach. Super to działa. Szybko i sprawnie. Potrzeba do tego tylko dwie rzeczy, odpowiednie urządzenie i lód. Wyobraźcie sobie, że to wystarczy, żeby powierzchnie były czyste. Radzi sobie i to doskonale nie tylko z zanieczyszczeniami organicznymi ale tez tymi poprodukcyjnymi: smary, rdza i wiele innych. Polecam ta firmę innym

ODPOWIEDZ

Wróć do „Usługi czyszczenia suchym lodem.”