Kto zajmuje się projektowaniem kuchni w Poznaniu?

Projektowanie wnętrz, wykonawstwo pod klucz, nadzory budowlane pełna oferta biur projektowych.
Sandra

Kto zajmuje się projektowaniem kuchni w Poznaniu?

Post autor: Sandra » sob lip 06, 2019 1:08 pm

Mieszkamy w domku jednorodzinnym, nie jest on już najnowszy i wymaga drobnych remontów na zewnątrz a także wewnątrz. Zaplanowałam sobie, że pierwszym pomieszczeniem jakie odnowimy to będzie nasza kuchnia. Mamy dużą w porównaniu do innych. Jednak jakaś taka nieustawna i za dużo w niej drzwi co utrudnia odpowiednie ustawienie mebli. Jeść i tak trzeba w pokoju. Teraz chciałam coś z tym zrobić i wynajęłam projektanta kuchni w Poznaniu Panią Ewe Białas https://ewabialas.design/ Słyszeliśmy, że to bardzo dobry architekt. Żeby w ogóle rozpocząć prace umówiliśmy się u nas w domu, widzieć miejsce które wymaga remontu na żywo to inaczej jak je opisywać. Ponieważ okazało się, że będzie można poprzesuwać drzwi został nam przedstawiony bardzo ciekawy projekt nowej kuchni. Zaznaczyć muszę, iż chodziło nam o całkowitą zmianę wyglądu, łącznie z podłogą i ścianami. Ponadto chcieliśmy meble na wymiar i wydzieloną jadalnię. Dosyć już miałam sprzątania po rozlanych potrawach. Głównie zdarzało to się dzieciom. Pani Ewa w swoim projekcie bardzo fajnie rozmieściła układ szafek. Wszystkie zakątki zostały wykorzystane, nawet rury były pochowane. Wiedza i wieloletnia praktyka tego projektanta dała bardzo dobry efekt końcowy. Pani Ewa zna się na swoim fachu. Jak nam mówiła w tej branży należy cały czas się dokształcać. Często bowiem zmieniają się trendy nie tylko w kraju lecz także na świecie. Na rynku pojawiają się nowe materiały, wkraczają inne trendy a ona oferuje swoim klientom te najnowocześniejsze i ekologiczne produkty. Współpracują z nią rzemieślnicy, stolarze, malarze,płytkarze. Jest to solidna ekipa. Projekt naszej kuchni już na papierze wyglądał imponująco a co dopiero w rzeczywistości. Cieszę się, że to ten projektant zajmował się naszą kuchnią. Każde miejsce zostało super zagospodarowane. Także kolory dobrane na moje życzenie w tonacji zieleni. Stwierdziłam, że wszystko zostało zaplanowane z gustem. Mamy nowoczesną kuchnię,której zazdroszczą nam znajomi i rodzina. Gdyby nie zatrudnienie projektanta nie wyglądałoby tak elegancko. To był dobry a Pani Ewa Białas jest projektantem kuchni, którego warto polecić innym. Wykorzystuje w swojej pracy bardzo dobre materiały, które są nie tylko estetyczne lecz również bardzo trwałe i eleganckie. Stosuje farby nie wydzielające szkodliwych związków. Ja nie wiedziałabym o tym wszystkim, tylko kupiła odpowiedni kolor i uważałabym że jest ok. Niestety rzeczywistość jest jednak inna i trzeba zwracać na wszystko uwagę. Dobrze że są osoby zajmujące się projektowaniem kuchni, takie jak Pani Ewa Białas.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Biura projektowe”