Serwis opon nowych i używanych.

Norbi22014

Serwis opon nowych i używanych.

Post autor: Norbi22014 » sob maja 11, 2019 9:40 pm

Ja to mam ostatnio pecha z moim ciągnikiem tylko co wyjada i opona do wymiany. Zamawiałem przez Internet ale ino dużo kasa chcą i to wcale nie jest takie tanie. Tych starych opon to się już kilka nazbierało gdybych nie sąsiad to bym je wyrzucił Dobrze nieroz z takim sąsiadem pogodać. Podpowiedział mnie że w Nieżychowie kole Białośliwia jest taki serwis KŻYHÓ OPONY tam sprzedają i naprawiają pomyślałech co mi tam szkodzi te 40 km podjechać zobaczę co mi poradzą ludzie to co zobaczyłem tego się nie spodziewałem tyla opon w jednym miejscu żem nigdy nie widzioł. dowiedzialem sie tom że te moje łopony to jeszcze mozna narychtować to znaczy naprawic. to żem sie ucieszyl , kazali mi przywiesc tak też żem zrobil i powiem wom, żech taki zadowolony maja tam wiela takich maszyn do narychtowania takich opon a te moje to tak na goronco cos tak z nimi robili fachowcy to sa dobre takie miłe ten ich szef pan Kszysztof to super chłop pogadal pożartowali my to taki rowny gosc a jak sie zno na wszystkim nastepny raz jak bede potrzebowal nowa opona to u niego kupie uzywane tez ma jakżem zobaczyl to myślołech ze to są nowe opony to doby fachmajster jak ludzie nie wiecie gdzie kupic opona to jedzcie do tego warsztatu KŻYHó tam pomoga wszystkim. jo żem taki zadowolony z tego warsztatu ze wy pojecia nie macie to taki dobry czlowiek pomoze wybrac doradzi nie myslalech że takie ludzie jeszcze sa bo to teraz wszyscy w tych chalupach siedzą ino patrza co sasiady robią a ten pan KRzysiek to taki do ludzi aż miło

Maciej961

Re: Serwis opon nowych i używanych.

Post autor: Maciej961 » sob maja 18, 2019 7:01 pm

To prawda ten Serwis KŻYHÓ OPONY w Nieżychowie to ma duży wybór, ja też długo szukałem. Ja prowadzę bardzo duże gospodarstwo rolne w zachodniopomorskim. No wiadomo sprzętów dużo, wszystko praktycznie zmechanizowane. Nie będę wyliczał co wszystko w mojej hali stoi, bo to tak jakbym się chwalił. Tak pisze hala, bo mój garaż większy od stodoły. Najgorszy problem to mam z oponami. Te moje maszyny to z zagranicy sprowadziłem, tam mają nieco inny rozmiar ogumienia. Ten Serwis KŻYHÓ to znalazłem w internecie. Raz pojechałem, to prawda bardzo ludzki człowiek, aż milo. Teraz to mi wysyła potrzebne opony. Latem jak jechał nad morze do Świnoujścia to mnie odwiedził. Nawet dobrze, bo i podpowiedział co nieco. Miałem takie stare felgi mi już niepotrzebne to w drodze powrotnej mu dałem. Ma sprzęt do prostowania to sobie zrobi i komuś się przyda. Dobry człowiek, żyje swoją firmą to widać. Gdyby wszyscy tacy byli byłoby super. Uważam, że jak po opony to tylko do KŻYHÓ.

Wiesław111

Post autor: Wiesław111 » pn maja 20, 2019 6:29 pm

Jak to dobrze, że teraz można wiadomości w internecie poszukać. Dzięki Panom się dowiedziałem o tym serwisie KŻYHÓ z Nieżychowa. Dzisiaj tam byłem, to co zobaczyłem no nie wierzę tyle różnych opon to trzeba uważać coby się nie pogubić. Właściciel to tak się orientuje we wszystkim mówił mi że już długo ten warsztat prowadzi i nie tylko sprzedaje ale tez naprawia na gorąco i jakaś nowoczesną metoda nie pamietam jak to się nazywało. Maszyny do tego to ma bardzo nowoczesne. Ludzie z okolicy to codziennie przyjeżdzają a coraz częściej dzwonią nawet a drugiego końca kraju. Tak z ciekawości zapytałem co robi z takimi klientami. Ano jak chcą oponę kupić to im wysyła jak podadzą jaka wielka ma być. Widać to dobry fachowiec, będę do niego jeździł jak będzie trza i sąsiadom tez powiem bo ja to tez lubię pomagać ludziom.

Tom45

Post autor: Tom45 » ndz cze 02, 2019 3:45 pm

Znam ten Serwis KŻYHÓ od dawna i mogę tylko dodac, że jak ktoś potrzebuje coś w sprawie ogumienia. Nie tylko kupić czy naprawić oponę ale wszystko co sie z tym wiąże, jak pojedzie do Nieżychowa będzie na pewno bardzo dobrze obsłużony. Bardzo miły i życzliwy człowiek, znający się na swojej robocie jak rzadko kto. Widać że lubi swoją pracę, każdemu doradzi i pomoże nawet w innych sprawach. Bardzo dobrze rozbudował swój warsztat, to trzeba przyznać. Pomyślał o wszystkim. Więc jak ktoś ma problem z oponami bez względu na rozmiar to proponuję kontakt z tym serwisem https://noweopony.eu w Nieżychowie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Warszaty i serwisy samochodowe.”